Behandlinger

Book en tid

BehandlingerAdgang til spaområde

Adgang til spa inkl. frugt og snacks (120 min.)
549,-
Nyd 2 timer spa som består af dampbad, sauna, jacuzzi og hvileområde. Der udleveres badekåbe og håndklæde ved ankomst. Vi serverer 1 glas vin/bobler, frugt og snacks. Der kan tilkøbes "gør selv-pleje" såsom kropspeeling, fodbad, hårkur eller ansigtspeeling samt juice, sodavand, vin, øl og snacks i vores minibar. Booke enten kl. 10:30 -12:30/ 13-15 / 15:30-17:30 og angiv antal af personer i kommentarfeltet. Hvis ikke du kan finde plads i online booking ring eller skrive til os.

 
Saunagus (90 min.)
200,-
Nyde halvandet times saunagus med frosne appelsin, snacks, vand og isterninger samt kropspeeling. Saunagus kan bookes til en gruppe på min. 4 personer. Kan ikke bookes online, kontakte os venligst. Ca. 1,5 timer

 
Spa og tapas Onsdag og Torsdag (120 min.)
499,-
Nyde 2 timer spa og tapas hos Klitmøller Spa, hvor du kan få slappet af i vores dejlige spaområde bestående af hvileområde med minibar, jacuzzi, sauna og dampbad og samtidig nyde en lækker tapasplatte. Fredag og lørdag 599 kr/person Badekåbe og Håndklæder kan lejes til 40 kr/stk. Tilbuddet er gældende for 4-6 personer, for booking kontakt os venligst.

 
Spa og tapas Fredag og Lørdag (120 min.)
599,-
Nyde 2 timer spa og tapas hos Klitmøller Spa, hvor du kan få slappet af i vores dejlige spaområde bestående af hvileområde med minibar, jacuzzi, sauna og dampbad og samtidig nyde en lækker tapasplatte. Fredag og lørdag 599 kr/person Badekåbe og Håndklæder kan lejes til 40 kr/stk. Tilbuddet er gældende for 4-6 personer. For booking kontakt os venligst.

 
Familiespa (120 min.)
250,-
Nyde 2 timer spa med din familie hos Klitmøller Spa, hvor både stor og små kan få slappet af i vores dejlige spaområde bestående af hvileområde med minibar, jacuzzi, sauna og dampbad. Pris for familiespa er 250 kr/person. Prisen gælder kun ifølge med med mindst 1 barn under 14 år og kræver min. 4 personer. Badkåbe og håndklæder kan lejes til 40 kr/stk. Booke enten kl. 10:30 -12:30/ 13-15 / 15:30-17:30 og angiv antal af personer i kommentarfeltet. Hvis ikke du kan finde plads i online booking ring eller skrive til os.

 
GO DREAM Ren afslapning for 1 (120 min.)
0,-
Brug dit GO DREAM gavekort "Ren afslapning til 1" som består af 2 timers spa adgang, inkl. 2 glas bobler/vin, frugt og snacks. Varighed 2 timer

 
GO DREAM Minder for 2 (25 min.)
0,-
Brug dit GO DREAM gavekort "Minder for 2" hvor du kan vælge mellem ansigt- eller fod og læg massage i 20 min. for 2 personer. Varighed 20 minutter.

 
GO DREAM Minder for 2 deluxe (120 min.)
0,-
Brug dit GO DREAM gavekort "Minder for 2 deluxe" som består af 2 timers spa adgang, inkl. frugt og snacks for 2 personer. Varighed 2 timer

 
GO DREAM Sauna&Jacuzzi for 2 (120 min.)
0,-
Brug dit GO DREAM gavekort "Sauna&Jacuzzi for 2" som består af 2 timers spa adgang, inkl. gør selvpleje for 2 personer. Vælg mellem: kropspeeling, fodbad, hårkur eller ansigtspeeling. Varighed 2 timer

 
GO DREAM Luksus spa (120 min.)
0,-
Brug dit GO DREAM gavekort "Luksus spa" som består af 2 timers spa adgang, samt frugt og snacks, inkl. gør selvpleje for 2 personer. Vælg mellem: kropspeeling, fodbad, hårkur eller ansigtspeeling. Varighed 2 timer

 

Massage

Fullbody massage (60 min.)
575,-
Nyd en afslappende og dybdegående helkropsmassage. Her mærker du, hvordan kroppen rigtigt slapper af, mens vores behandler masserer med olie blandet med æteriske olier i lange, dybe strøg. Der løsnes op for spændinger og ømme muskler, så kroppen finder ro og harmoni igen. Fullbody massage tilpasses altid dine individuelle behov. ca. 50 min.

 
Individuel massage (35 min.)
375,-
Intensiv massage af lænd, ryg, skuldre og nakke eller lægge, lår og baller. Denne massage er god for dig, der døjer med spændinger og ømhed. Ryg- eller benmassage tilpasses altid dine individuelle behov. ca. 30 min.

 
Hotstone massage (60 min.)
695,-
Nyd en unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Ved denne behandling opvarmes lavasten til 45 grader, og sammen med olie vil massagen udrette mirakler på din krop. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og løsner spændinger og myoser. ca. 50 min .

 
Tyrkisk bad/ Hamam massage (60 min.)
795,-
Nyd en afslappende tyrkisk bad-behandling. Din krop bliver skrubbet med en handske, så døde hudceller fjernes. Herefter masseres hele kroppen let med sæbeskum og din hud bliver ren, glat og ny! ca. 45 min. plus tiden i dampbad og jacuzzi Bemærk: Inden behandling skal du i dampbad eller jacuzzi så kom gerne mindst 30 min. før den aftalte tid.

 
Massage & Ansigtsbehandling 50 min. (70 min.)
625,-
Spa-Actif Ocean power ansigtsbebehandling I centrum for denne behandling er skønhedsmudderet med sit store indhold af mineraler som f.eks. kiselsyre, kalium, magnesium samt sporelementer og sheasmør. Behandlingen renser huden og giver straks en mærkbar og velgørende smidighed i huden. Derefter nyder du en 20 min. ryg og nakke massage Ca. 50 min.

 
Ansigtmassage (20 min.)
200,-
Afslappende ansigts- og nakke massage ca. 15 min.

 
Fod og læg massage (20 min.)
200,-
Afslappende fod og læg massage. Perfekt til trætte ben og fødder. ca. 15 min.

 
Spa actif ocean power til mave (40 min.)
350,-
Mange menneskers hverdag er præget af manglende bevægelse som har negative effekter på bindevævet. I centrum for Bodyforming-behandlingen er skønhedsmuddret, der med sit store inhold af mineraler som.f.eks. kisesyre, kalium, magnesium samt sporelementer har en langvarig hudglattende virkning. Vakuummassagen har en direkte og positive virkning på bindevævet, når det gælder strækmærker og cellulite. Mikrocirkulationen styrkes og giver en behagelig og let følelse i kroppen. Ca. 30 min.

 
Spa actif ocean power til baller og lår (60 min.)
475,-
Mange menneskers hverdag er præget af manglende bevægelse som har negative effekter på bindevævet. I centrum for Bodyforming-behandlingen er skønhedsmuddret, der med sit store inhold af mineraler som.f.eks. kisesyre, kalium, magnesium samt sporelementer har en langvarig hudglattende virkning. Vakuummassagen har en direkte og positive virkning på bindevævet, når det gælder strækmærker og cellulite. Mikrocirkulationen styrkes og giver en behagelig og let følelse i kroppen. Ca. 50 min.

 
Spa actif ocean power til ryggen (50 min.)
475,-
I centrum for denne behandling er skønhedsmudderet med sit store indhold af mineraler som f.eks. kiselsyre, kalium, magnesium samt sporelementer. Behandlinger renser huden som et velgørende havbad. Mikrocirkulationen øges, hvilken giver en skøn følelse i kroppen. Behandlingen er velegnet til at løsne spændinger og fjerne urenheder i huden på ryggen. Ca. 40 min.

 
Forkælelse til 2 (75 min.)
1950,-
En skøn oplevelse for dig og en du ønsker at blive forkælet med. I starter med 60 min. i vores spa område hvor I frit kan benytte saunaer, spa og dampbad. Der bliver serveret en smoothie og lidt snacks, vand og te. Derefter får i en 20 min. ryg massage med efterfølgende mini ansigtsbehandling som består af rens, peeling og maske. Mens masken virker masserer vi jeres fødder og afslutter med en ansigtsmassage. Vi har alt hvad I skal bruge for at gøre jer klar efter behandlingen. Alt I skal medbringe er badetøj. Behandlingen indeholder: 2 x 60 min. behandling samt 60 min. i spa med snacks og smoothie for to personer. Kan ikke bookes online kontakt os venligst.

 
Varmende eftrårs/vinterbehandling (90 min.)
995,-
Skøn og sanselig vinterbehandling. Prøv denne helt unikke varmende behandling: Du bliver lagt på et blødt leje af hø, som afgiver naturlige essentielle olier, som lindrer smerter og styrker systemet. En rensende og foryngende alge maske bliver påført kroppen - mens masken virker bliver dine hænder og fødder pakket ind i lune pakker med kirsebærkerner. Du oplever en skøn aromatisk damp, efterfulgt af den skønneste ansigtsbehandling samt ansigtsmassage med fløjlsbløde bevægelser, der styrker blodcirkulationen og opløfter ansigtets muskler. Behandlingen afrundes med 15 minutters afstressende rygmassage. Forkæle dig selv med denne unikke og skønne behandling mærk varmen og mærk dig selv. ca. 80 min.

 
Forfriskende Forårs/Sommerbehandling (90 min.)
995,-
Selvom vinteren måske ikke har været lang og hård, så har den alligvel været hård for krop og sjæl. Forkæle dig selv med en lækker forårsbehandling. Vi har manglet lys og varme og vores hud er blevet bleg, tør og kedelig efter vinterens kulde og mørke. Denne her behandling er med til at fylde din hud med sunde vitaminer og fugt. Nyde en halv time i vores dejlige jacuzzi hvor du bliver forkælet med en smoothie og en tur i bruseren med vores yndlingskropspeeling, så din krop er blød og modtagelig for den kommende behandling. Vi starter med fjerne død hudceller på dine fødder og pakker disse i fodmaske og parafin. Herefter er din hud klar til at blive masseret ind i en kropsmaske. Bagefter bliver du pakket ind. Denne kur gør, at huden bliver fugtet og næret i dybden og samtidig befriet for døde hudceller. Imens indpakningen virker, får du en exspress ansigtsbehandling. Herefter får du dybdegående massage i en 20 minutter, som virker afslappende og afstressende på ryg og fødder. (behandlingen er også god om sommeren) Ca. 90 min.

 
Eksfolierende behandling inkl. fullbodymassage (90 min.)
745,-
Nyd dette forfriskende ritual på Klitmøller Spa og bliv forkælet med en forfriskende kropspeeling og revitaliserende massage med grapefruitolie. Behandligen starter med en helkropspeeling baseret på havsalt, alger og ingefær, der vil efterlade din hud dejlig blød. Mens du skyller dig gør vi klar til den efterfølgende revitaliserende massage med grapefruitolie, som vil vække dine sanser mens du ligger på en opvarmet briks. Fordele: - Fjernelse af døde hudceller - Øger blodcirkulationen - Detox - Reducerer symptomer på stress - Aktiverer immunsystemet - Efterlader huden blød og sund Ca. 70 min

 

Ansigtsbehandlinger

Klassisk ansigtsbehandling inkl. dybderens (60 min.)
595,-
Klassisk ansigtsbehandling med hudanalyse så vi kan tilpasse behandlingen til hudens behov. Damp, dybderens (fjerne urenheder), peeling, maske og afsluttende ansigts-, hals- og decolletémassage. ca. 50 min.

 
Klassisk ansigtsbehandling inkl. dybderens "Botanique" (60 min.)
595,-
Nyd vores grønne ansigtsbehandling. Hvor vi har fokus på produkter uden parfume og parabener, derudover er serien også vegansk. Rens, Peeling, Damp, Dybderens (fjerne urenheder), Maske og afsluttende ansigtsmassage Ca. 50 min.

 
Express Ansigtsbehandling (40 min.)
495,-
Express ansigtsbehandling med hudanalyse så vi kan tilpasse behandlingen til hudens behov. Rens, peeling, maske og afsluttende ansigtsmassage ca. 30 min.

 
Øjenlifting de luxe med energetisk øjenmassage (30 min.)
395,-
Behandling af øjne med Anti-Age produkter samt øjenpads gel-liftant og energetisk øjenmassage. Massagen har en dybt afspændende virkning og og de aktive virkstoffer indlejres dybt i huden. Skaber en langvarig frisk hudfølelse. Fine linier glattes med synlig effekt. ca. 20 min.

 
Meso Skin Perfector (90 min.)
1250,-
Mesoskinline er et specialdesignede koncept indenfor mesoterapi og anti-age behandling - uden brug af medicinske indgreb og de risici, disse medfører. Konceptet er 100% sikre, testede og certificerede meso produkter og udstyr fra EU. Non-invasiv mesoterapi er en behandling, der markant forbedrer hudens udseende uden brug af kirurgi. Ved at tilføre huden en individuel tilpasset kombination (meso-cocktail) af vitaminer, amino-syrer og mineraler stimulerer og øger det produktionen af kollagen og elastin i huden – det reducerer linjer og rynker i huden og giver den sin glød tilbage. Mesoerapi med Meso Skin Perfector er velegnet til bekæmpelse og kamuflering af: - Uren hud - Misfarvet hud - Ældre hud, herunder ældningspletter og rynker - Træt og kedelig teint - Synlige porer - Poser og mørke rande under øjnene - Ar, fregner og pigmentpletter. Varighed ca. 1,5 timer

 
Meso Peel Acne (90 min.)
1250,-
Mesoskinline er et specialdesignede koncept indenfor mesoterapi og anti-age behandling - uden brug af medicinske indgreb og de risici, disse medfører. Konceptet er 100% sikre, testede og certificerede meso produkter og udstyr fra EU. Meso Peel Acne er en klinisk peeling og har antibakterielle, antiinflammatoriske, astringerende, antiaging og seboregulatoriske egenskaber. Salicylsyre er en lavhydrofil beta-oxysyre, der virker dybderensende og regulerer talgproduktionen. Meso Peel Acne er velegnet til: - Aktinisk keratose - Comedon og inflammatorisk akne - Middeldybe aknear - Hyperpigmentering - Rosacea Varighed ca. 1,5 timer

 

Negle

Gele negle ny sæt (90 min.)
685,-
Forlængelse af negle med tip og gele, french-manicure, farvet gele eller pynt vil beregnet med 60 kr. ekstra ca. 1,5 timer Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Opfyldning af gelenegle (60 min.)
450,-
Opfyldning af gelenegle, french-manicure, farvet gele eller pynt vil beregnet med 60 kr. ekstra ca. 1 time Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Babyboomer nyt sæt (90 min.)
685,-
Forlængelse af negle babyboomer look ca. 1,5 timer Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Opfyldning af babyboomer (60 min.)
575,-
Opfyldning af gelenegle babyboomer look ca. 1 time. Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Reperatur (20 min.)
68,-
Reperatur af en negl

 
Manicure med UV-polish (45 min.)
395,-
Behandling med UV-polish ca. 30 min.

 
Manicure med alm. neglelak (30 min.)
295,-
Manicure inkl. lakering

 
Aftagning af gelenegle (30 min.)
250,-
Aftagning af gelenegle

 
Farve, fransk eller pynt ifm opfyldning/ny sæt negle (0 min.)
75,-


 

Fodbehandlinger

Pedicure (40 min.)
395,-
Behandling består af et fodbad, fjernelse af hård hud med fodfile (ikke fodpleje) samt afsluttende pleje. ca. 30 min. Der kan tilkøbes lakering til 50 kr.

 
Pedicure med UV polish (50 min.)
495,-
Behandlingen består af fodbad, fjernelse af hård hul med fodfile (ikke fodpleje) UV-Polish (langtid, lyshærdet lak) afsluttende pleje. Der beregnes 50 kr. ekstra til fjernelse af gammle UV-polish ifm ny behandling. ca. 45 min.

 
Lakering af negle ifm pedicure (10 min.)
70,-


 
Fod Spa (60 min.)
549,-
Nyde 50 min. ren velvære til din fødder og læg. Denne her behandlinger er perfekt til trætte ben og fødder. Behandlingen er inklusiv: • Boblende fodbad • Tilretning af tånegle • Fjernelse af hård hud • Exfolierende scrub • Blødgørende maske • Paraffin indpakning • Peeling af hænder • Massage med fugtgivende lotion, plejende hælecreme og negleolie, lakering kan tilkøbes

 
Fjernelse af gammel UV-Polish (10 min.)
50,-
Fjernelse af gammle UV-polish ifm ny behandling

 

Vipper

Farvning af Vipper (20 min.)
150,-


 
Farvning af Bryn (30 min.)
150,-


 
Retning af Bryn (15 min.)
100,-


 
Lashlift/vippebuk inkl. farvning (60 min.)
475,-
Permante lashlift/vippebuk inkl. farvning af vipper. ca. 45 min. Lash lift holder ca 4-6 uger afhængig af dine vippehårs struktur, deres levetid og hvor meget dine vipper gror. Lahlift holder effekten på vippen til den falder af og erstattes af en ny. For at pleje dine vipper anbefales det at du plejer dine vipper med en vippe serum for at bevare styrke til dine vipper. Når du har fået lavet Lashlift/vippebuk så er det vigtigt at du følger plejeanbefalingerne for optimal pleje af dine vipper. De første 24 timer efter behandlingen skal du undgå makeup og makeupfjerner, vand og svede på og omkring øjnene ikke gå i sauna, dampbad eller svømmehal.

 
Vippe extensions ny (120 min.)
650,-
Forlængelse af egen vipper med vippe ekstensions, single lashes.

 
Vippe extensions opfyldning (60 min.)
450,-


 

Permanent Make up

Permanent eyeliner (90 min.)
1500,-
1. Behandling til semipermanente eyeliner ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 1,5 time

 
Permanent make up bryn (135 min.)
2500,-
1. Behandling til semipermanente øjenbryn ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 2 timer

 
Permanent make up læbekontur (105 min.)
2000,-
1. Behandling til semipermanente læbekontur ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 1,5 time

 
Permanent make up læbekontur inkl. shading (120 min.)
3500,-
1. Behandling til semipermanente læbekontur inkl. shading ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 2 timer

 
Permanent make up "touch up"- behandling (75 min.)
1000,-
2. eller 3. behandling til semipermanente øjenbryn, eyeliner eller læber ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter efter 4-8 uger. Ca. 1 timer

 
Fjernelse af Permanent make up (60 min.)
500,-


 

Voks

Lår (20 min.)
400,-
Hårfjernelse med voks lår OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Underben (20 min.)
300,-
Hårfjernelse med voks underben OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Hele ben (40 min.)
650,-
Hårfjernelse med voks hele benet OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Axil (armhule) (15 min.)
200,-
Hårfjernelse med voks hele i armhulen OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Bikini (15 min.)
250,-
Hårfjernelse med voks hele i bikini område OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Brazil (45 min.)
475,-
Hårfjernelse med voks hele intim område hos (ydelsen tilbydes kun til kvinder) OBS Håret skal være min. 0,5 mm lang

 
Overlæbe (15 min.)
100,-
Hårfjernelse med voks i ansigt, hænder, ør, næse. Prisen er fra 100 kr. alt afhængig hvor meget det skal fjernes

 
Kinder eller hage (15 min.)
100,-
Hårfjernelse med voks i ansigt, hænder, ør, næse. Prisen er fra 100 kr. alt afhængig hvor meget det skal fjernes

 
Ryg/mave/bryst (30 min.)
475,-
Hårfjernelse med voks ryg, mave eller bryst

 
 
Åbningstider


Mandag
lukket
Tirsdag
9-15:30
Onsdag
9-15:30
Torsdag
9-15:30
Fredag
9-15:30
Fredag i lige uger
10-18
Lørdag
10-16
Søndag
lukket
Åbningstider
Jul og Nytår
24.-27.12.23
lukket
28.12.23
9-16
29.12.23
9-16
30.12.23
10-16
31.12.23-9.01.24
lukket

 
 
 
 


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System