Behandlinger

Book en tid


BehandlingerMassage

Fullbody massage (60 min.)
550,-
Nyd en afslappende og dybdegående helkropsmassage. Her mærker du, hvordan kroppen rigtigt slapper af, mens vores behandler masserer med olie blandet med æteriske olier i lange, dybe strøg. Der løsnes op for spændinger og ømme muskler, så kroppen finder ro og harmoni igen. Fullbody massage tilpasses altid dine individuelle behov. ca. 50 min.

 
Individuel massage (40 min.)
350,-
Intensiv massage af lænd, ryg, skuldre og nakke eller lægge, lår og baller. Denne massage er god for dig, der døjer med spændinger og ømhed. Ryg- eller benmassage tilpasses altid dine individuelle behov. ca. 30 min.

 
Tyrkisk bad/ Hamam massage (60 min.)
595,-
Nyd en afslappende tyrkisk bad-behandling. Din krop bliver skrubbet med en handske, så døde hudceller fjernes. Herefter masseres hele kroppen let med sæbeskum og din hud bliver ren, glat og ny! ca. 45 min. plus tiden i dampbad og jacuzzi Bemærk: Inden behandling skal du i dampbad eller jacuzzi så kom gerne mindst 30 min. før den aftalte tid.

 
Hotstone massage (60 min.)
595,-
Nyd en unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Ved denne behandling opvarmes lavasten til 45 grader, og sammen med olie vil massagen udrette mirakler på din krop. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og løsner spændinger og myoser. ca. 50 min .

 
Fod og læg massage (20 min.)
200,-
Afslappende fod og læg massage. Perfekt til trætte ben og fødder. ca. 15 min.

 
Ansigtmassage (20 min.)
200,-
Afslappende ansigtsmassage ca. 15 min.

 
Body Wrap (60 min.)
595,-
Forkæl dig selv med en bodywrap. Med behandlingen udrenses kroppen, og din hud næres og blødgøres. Hele kroppen bliver skrubbet med en peeling, som fjerner døde hudceller og blødgør huden. Desuden forbereder peelingen huden til at tage imod den efterfølgende kropspleje. Der bliver foretaget en let massage, og du ligger ca. 20 minutter under et tæppe. Fordele ved en bodywrap: - Udrenser affaldstoffer - Reducerer væskeophobninger i kroppen - Opstrammer vævet - Reducerer appelsinhud - Giver velbefindende og efterlader kroppen frisk og sund. ca. 50 min.

 
Spa actif ocean power til hænder (20 min.)
180,-
Behandlingens mål er at bevare hændernes ungdommelige udseende. Det innovative 2-i 1- plejekoncept til hænder og dekolleté basere på et hudglattende virkstofkompleks udvundet af hirse og sheasmør. Ca. 15 min.

 
Spa actif ocean power til mave (40 min.)
280,-
Mange menneskers hverdag er præget af manglende bevægelse som har negative effekter på bindevævet. I centrum for Bodyforming-behandlingen er skønhedsmuddret, der med sit store inhold af mineraler som.f.eks. kisesyre, kalium, magnesium samt sporelementer har en langvarig hudglattende virkning. Vakuummassagen har en direkte og positive virkning på bindevævet, når det gælder strækmærker og cellulite. Mikrocirkulationen styrkes og giver en behagelig og let følelse i kroppen. Ca. 30 min.

 
Spa actif ocean power til baller og lår (60 min.)
450,-
Mange menneskers hverdag er præget af manglende bevægelse som har negative effekter på bindevævet. I centrum for Bodyforming-behandlingen er skønhedsmuddret, der med sit store inhold af mineraler som.f.eks. kisesyre, kalium, magnesium samt sporelementer har en langvarig hudglattende virkning. Vakuummassagen har en direkte og positive virkning på bindevævet, når det gælder strækmærker og cellulite. Mikrocirkulationen styrkes og giver en behagelig og let følelse i kroppen. Ca. 50 min.

 
Spa actif ocean power til decolleté og arm (40 min.)
350,-
I centrum af denne behandling er overarmen og decolltetén. Behandlingen øger mikrocirkulationen og har en hudglattende virkning. Ca. 30 min.

 
Spa actif ocean power til ryggen (60 min.)
450,-
I centrum for denne behandling er skønhedsmudderet med sit store indhold af mineraler som f.eks. kiselsyre, kalium, magnesium samt sporelementer. Behandlinger renser huden som et velgørende havbad. Mikrocirkulationen øges, hvilken giver en skøn følelse i kroppen. Behandlingen er velegnet til at løsne spændinger og fjerne urenheder i huden på ryggen. Ca. 50 min.

 
Sommerbehandling (90 min.)
950,-
Sanselig, sommer behandling. Oplev en skøn, forfriskende sommerbehandling, der forkæler dine sanser og gør din hud silkeblød. I vores sommerbehandling får du både en rensende kropspeeling, en afslappende massage og en forfriskende ansigtsbehandling. Vi starter med en forfriskende kropspeeling, som fjerner de døde hudceller og giver huden en strålende og mere ensartet glød. Derefter får du en afslappende massage, der smelter spændinger væk - olien giver huden næring og nyt liv. Til sidst får du en forfriskende ansigtsbehandling med kølende og forfriskende ansigtsmassage. Gør dig klar til sommerferien i klitmøller spa - forkæl dig med denne behandling ca. 80 min.

 
Massage & Ansigtsbehandling (70 min.)
525,-
Spa-Actif Ocean power ansigtsbebehandling I centrum for denne behandling er skønhedsmudderet med sit store indhold af mineraler som f.eks. kiselsyre, kalium, magnesium samt sporelementer og sheasmør. Behandlingen renser huden og giver straks en mærkbar og velgørende smidighed i huden. Derefter nyder du en 20 min. ryg og nakke massage Ca. 60 min.

 
Forkælelse til 2 (75 min.)
1650,-
En skøn oplevelse for dig og en du ønsker at blive forkælet med. I starter med 60 min. i vores spa område hvor I frit kan benytte saunaer, spa og dampbad. Der bliver serveret en smoothie og lidt snacks, vand og te. Derefter får i en 20 min. ryg massage med efterfølgende mini ansigtsbehandling som består af rens, peeling og maske. Mens masken virker masserer vi jeres fødder og afslutter med en ansigtsmassage. Vi har alt hvad I skal bruge for at gøre jer klar efter behandlingen. Alt I skal medbringe er badetøj. Behandlingen indeholder: 2 x 60 min. behandling samt 60 min. i spa med snacks og smoothie for to personer. Kan ikke bookes online kontakt os venligst.

 
Varmende eftrårs/vinterbehandling (90 min.)
950,-
Skøn og sanselig vinterbehandling. Prøv denne helt unikke varmende behandling: Du bliver lagt på et blødt leje af hø, som afgiver naturlige essentielle olier, som lindrer smerter og styrker systemet. En rensende og foryngende alge maske bliver påført kroppen - mens masken virker bliver dine hænder og fødder pakket ind i lune pakker med kirsebærkerner. Du oplever en skøn aromatisk damp, efterfulgt af den skønneste ansigtsbehandling samt ansigtsmassage med fløjlsbløde bevægelser, der styrker blodcirkulationen og opløfter ansigtets muskler. Behandlingen afrundes med 15 minutters afstressende rygmassage. Forkæle dig selv med denne unikke og skønne behandling mærk varmen og mærk dig selv. ca. 80 min.

 
Forfriskende Forårsbehandling (90 min.)
995,-
Selvom vinteren måske ikke har været lang og hård, så har den alligvel været hård for krop og sjæl. Forkæle dig selv med en lækker forårsbehandling. Vi har manglet lys og varme og vores hud er blevet bleg, tør og kedelig efter vinterens kulde og mørke. Denne her behandling er med til at fylde din hud med sunde vitaminer og fugt. Nyde en halv time i vores dejlige jacuzzi hvor du bliver forkælet med en smoothie og en tur i bruseren med vores yndlingskropspeeling, så din krop er blød og modtagelig for den kommende behandling. Vi starter med fjerne død hudceller på dine fødder og pakker disse i fodmaske og parafin. Herefter er din hud klar til at blive masseret ind i hyben som er meget rig på A og C vitamin. Bagefter bliver du pakket ind. Denne kur gør, at huden bliver fugtet og næret i dybden og samtidig befriet for døde hudceller. Imens indpakningen virker, får du en mini ansigtsbehandling/eller ansigtsmassage. Herefter får du dybdegående massage i en halv time, som virker afslappende og afstressende på ryg og fødder. (behandlingen er også god om sommeren) Ca. 90 min.

 

Ansigtsbehandlinger

Klassisk ansigtsbehandling inkl. dybderens (60 min.)
595,-
Klassisk ansigtsbehandling med hudanalyse så vi kan tilpasse behandlingen til hudens behov. Damp, dybderens (fjerne urenheder), peeling, maske og afsluttende ansigts-, hals- og decolletémassage. ca. 50 min.

 
Express Ansigtsbehandling (40 min.)
395,-
Express ansigtsbehandling med hudanalyse så vi kan tilpasse behandlingen til hudens behov. Rens, peeling, maske og afsluttende ansigtsmassage ca. 30 min.

 
Masque Mer et Beauté (40 min.)
395,-
Thalasso terapi for ansigtet. En mild „brise fra havet“ får huden til at stråle. Modvirker aftagende spændstighed, strammer op og glatter huden. „Afslaggende“, beroligende og fugtgivende maske. Kan også påføres på øjne. ca. 30 min.

 
Øjenlifting de luxe med energetisk øjenmassage (30 min.)
395,-
Behandling af øjne med Anti-Age produkter samt øjenpads gel-liftant og energetisk øjenmassage. Massagen har en dybt afspændende virkning og og de aktive virkstoffer indlejres dybt i huden. Skaber en langvarig frisk hudfølelse. Fine linier glattes med synlig effekt. ca. 20 min.

 
Ansigtsbehandling HOMME (60 min.)
495,-
La Biosthetiques Herreserie „Homme“ er afstemt omhyggeligt efter de krav mænd stiller til hud og hårpleje, og opfylder de højeste forventninger, når det gælder mænds daglige plejerutiner. Vores ansigtsbehandlinger til mænd indledes med en hudanalyse, rens, maske, fjernelse af hår i øre og næse samt evtl. rettelse af skæg hvis det ønskes. Ca.50 min.

 
Ansigtsbehandling inkl. farvning og retning af bryn (60 min.)
495,-
Få en dejlig express ansigtsbehandling, med rens, peeling, maske og afsluttende pleje (passende til din hudtype) inkl. farvning og retning af bryn.

 
Mesoterapi (90 min.)
1650,-
Meso behandlingen udføres med specielle teknikker, som vi skræddersyer efter behov, evt. meget tynde nåle, maskine eller nanonål bliver serummet injiceret i hudens 2. lag. Allerede efter første behandling vil du se en forbedring på ar og fine linjer. Selv en grå og trist hud får sin ungdommelige glød. For at opnå bedst mulig resultat og holde et sundhedsmæssigt højt niveau, er der en række forholdsregler du skal følge. Dagene op til din behandling skal du undgå: •Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier •Indtagelse af blodfortyndende medicin •Indtagelse af alkohol eller andre rusmidler 24 timer før din behandling. Kontraindikation: •Graviditet •Trombose •HIV – smitte •Feber •Hæmofili (bløder) •Immunsygdomme Ca. 90 min. Prisen er fra 1650 kr. -2500 kr. p behandling

 

Negle

Gele negle ny sæt (90 min.)
600,-
Forlængelse af negle med gele ca. 1,5 timer

 
Opfyldning af gelenegle (60 min.)
400,-
Opfyldning af gelenegle ca. 1 time

 
Babyboomer nyt sæt (90 min.)
650,-
Forlængelse af negle babyboomer look ca. 1,5 timer

 
Opfyldning af babyboomer (60 min.)
550,-
Opfyldning af gelenegle babyboomer look ca. 1 time.

 
Reperatur (20 min.)
60,-
Reperatur af en negl

 
Farve, fransk eller pynt på negle fra (0 min.)
50,-
Farvet gele, pynt eller fransk i forbindelse med ny eller opfyldning

 
Manicure med UV-polish (45 min.)
350,-
Behandling med UV-polish ca. 30 min.

 
Manicure med alm. neglelak (30 min.)
280,-
Manicure inkl. lakering

 
Aftagning af gelenegle (30 min.)
150,-
Aftagning af gelenegle

 

Fodbehandlinger

Pedicure (med alm. lak) (40 min.)
350,-
Behandling består af et fodbad, fjernelse af hård hud med fodfile (ikke fodpleje) og alm. neglelak efter ønske samt afsluttende pleje. ca. 30 min.

 
Pedicure med UV polish (50 min.)
450,-
Behandlingen består af fodbad, fjernelse af hård hul med fodfile (ikke fodpleje) UV-Polish (langtid, lyshærdet lak) afsluttende pleje. ca. 45 min.

 

Voks

Underben (30 min.)
300,-
Hårfjernelse med voks underben OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Hele ben (60 min.)
500,-
Hårfjernelse med voks hele benet OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Axil (armhule) (15 min.)
200,-
Hårfjernelse med voks hele i armhulen OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Bikini (30 min.)
250,-
Hårfjernelse med voks hele i bikini område OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Brasil (60 min.)
475,-
Hårfjernelse med voks hele intim område OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Ansigt, hænder, fødder (30 min.)
100,-
Hårfjernelse med voks ansigt, hænder mm

 
Ryg (30 min.)
475,-
Hårfjernelse med voks ryg

 
IPL Axil (1200 min.)
200,-
IPL lys behandling af armhule

 
IPL behandling af Bikini linjen (1200 min.)
200,-
IPL lys behandling af bikini linjen

 
IPL behandling af ansigt (1200 min.)
200,-
IPL lys behandling af ansigt

 

Vipper

Farvning af Vipper (30 min.)
150,-


 
Farvning af Bryn (30 min.)
150,-


 
Retning af Bryn (15 min.)
100,-


 
Vippebuk/Lash lift inkl. farvning (60 min.)
390,-
Permante vippebuk/Lashlift inkl. farvning af vipper. ca. 45 min.

 
Farvning af vipper og bryn inkl. retning (45 min.)
350,-


 
Browlamination (60 min.)
495,-
Brow-lamination er en semi-permanent behandling til bryn hvor man udglatter og løfter sine brynhår. Resultatet kan varierer alt efter din bryn type/tilstand - og længde, derfor kan ikke alle få det sammen resultat. Behandling er inkl. retning og farvning af bryn. Ca. 60 min.

 

Adgang til spaområde

Adgang (150 min.)
250,-
Nyde 2 timer spa som består af dampbad, sauna, jacuzzi og hvileområde. Det er vand og te og alt du skal brug for gå i bad. Der udlevers et stor håndklæde ved ankomst. Der kan tilkøbes "gør selv-pleje" såsom kropspeeling, fodbad, ansigtspeeling. Angiv venligst antal personer i kommentarfeltet.

 
Adgang til spa inkl. frugt og snacks (120 min.)
450,-
Nyd 2 timer spa som består af dampbad, sauna, jacuzzi og hvileområde. Der udleveres badekåbe og håndklæde ved ankomst. Vi serverer 1 glas vin/bobler, frugt og snacks. Der er vand og te samt alt du skal bruge til at gå i bad. Der kan tilkøbes "gør-det-selv-pleje" såsom kropspeeling, fodbad og ansigtspeeling. Angiv venligst antal personer i kommentarfeltet.

 
Saunagus (90 min.)
200,-
Nyde halvandet times saunagus med frosne appelsin, snacks, vand og isterninger samt salt-honning peeling. Saunagus er et arrangement som vi melder ud på facebook. Kan ikke bookes online

 

Permanent Make up

Permanent eyeliner øvre øjenlåg (75 min.)
2500,-
Permanent eyeliner øverste øjenlåg

 
Permanent eyeliner nederste øjenlåg (75 min.)
2000,-
Permanent eyeliner nederste øjenlåg

 
Øjenbryn, microlining, shading mm (150 min.)
3500,-
Permanent makeup bryn

 
Læbekontur (120 min.)
3000,-
Permanent makeup læbekontur

 
Læbekontur inkl. skygge (150 min.)
4500,-
Permanent makeup læbekontur med skygge

 
 
Åbningstider


Uge 42 tirsdag - lørdag
9-16:00
Onsdag
9-15:30
Torsdag
9-15:30
Fredag lige uger
9-15:30
Fredag ulige uger
10-18
Lørdag
10-16
Søndag, mandag og tirsdag
lukket

 
 
 
 


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System