Behandlinger

Book en tid


BehandlingerMassage

Fullbody massage (60 min.)
575,-
Nyd en afslappende og dybdegående helkropsmassage. Her mærker du, hvordan kroppen rigtigt slapper af, mens vores behandler masserer med olie blandet med æteriske olier i lange, dybe strøg. Der løsnes op for spændinger og ømme muskler, så kroppen finder ro og harmoni igen. Fullbody massage tilpasses altid dine individuelle behov. ca. 50 min.

 
Individuel massage (35 min.)
375,-
Intensiv massage af lænd, ryg, skuldre og nakke eller lægge, lår og baller. Denne massage er god for dig, der døjer med spændinger og ømhed. Ryg- eller benmassage tilpasses altid dine individuelle behov. ca. 30 min.

 
Hotstone massage (60 min.)
650,-
Nyd en unik behandling, som anbefales ved høj stress, massive spændinger eller som ren velvære. Ved denne behandling opvarmes lavasten til 45 grader, og sammen med olie vil massagen udrette mirakler på din krop. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og løsner spændinger og myoser. ca. 50 min .

 
Tyrkisk bad/ Hamam massage (60 min.)
650,-
Nyd en afslappende tyrkisk bad-behandling. Din krop bliver skrubbet med en handske, så døde hudceller fjernes. Herefter masseres hele kroppen let med sæbeskum og din hud bliver ren, glat og ny! ca. 45 min. plus tiden i dampbad og jacuzzi Bemærk: Inden behandling skal du i dampbad eller jacuzzi så kom gerne mindst 30 min. før den aftalte tid.

 
Massage & Ansigtsbehandling (70 min.)
625,-
Spa-Actif Ocean power ansigtsbebehandling I centrum for denne behandling er skønhedsmudderet med sit store indhold af mineraler som f.eks. kiselsyre, kalium, magnesium samt sporelementer og sheasmør. Behandlingen renser huden og giver straks en mærkbar og velgørende smidighed i huden. Derefter nyder du en 20 min. ryg og nakke massage Ca. 60 min.

 
Massage & Ansigtsbehandling & Fod/læg massage (70 min.)
795,-
Nyd lidt af hvert. Behandlingen starter med en 20 min. ryg massage med efterfølgende mini ansigtsbehandling som består af rens, peeling og maske. Mens masken virker masserer vi din fødder og læg og afslutter med en ansigtsmassage. Ca. 60 min.

 
Ansigtmassage (20 min.)
200,-
Afslappende ansigts- og hals massage ca. 15 min.

 
Wellness massage (85 min.)
825,-
Nyd en wellness massage, har du brug for at slappe af og få en lækker massage så er wellness massage lige noget for dig. En klassisk afslappende massageform, der har effekt på både krop og sind. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt. En skøn massage med fokus på velvære. Hvis du ikke ønsker, at der bliver taget for hårdt fat – så er wellness massagen lige noget for dig. Ca. 70 min.

 
Fod og læg massage (20 min.)
200,-
Afslappende fod og læg massage. Perfekt til trætte ben og fødder. ca. 15 min.

 
Wellness for prinsesser (120 min.)
250,-
Wellness og hygge for fritidsprinsesser hos Klitmøller Spa. Alle piger elsker at hygge i bedste girl power stil. Så hvad er mere nærliggende end at give dem et par stunder med skøn wellness. Vi hører god musik, sidder i jacuzzi få serveret børnechampange, hygger med fodbad, påfør neglelak og glitter ansigtsmaske, spiser frugt og snack og mm. Kort sagt rigtig tøsehygge og en dag I vil mindes! Medbring venligst badetøj og et håndklæde vi sørger for resten. Den ydelse kan ikke bookes online, kontakt os venligst da du nemlig kan booke et hold hvis i er min. 6 piger. ( Vi vil gerne tage stemningsbilleder, sendt pb hvis ikke du ønsker at det bliver taget billeder af dit barn)

 
Spa actif ocean power til mave (40 min.)
350,-
Mange menneskers hverdag er præget af manglende bevægelse som har negative effekter på bindevævet. I centrum for Bodyforming-behandlingen er skønhedsmuddret, der med sit store inhold af mineraler som.f.eks. kisesyre, kalium, magnesium samt sporelementer har en langvarig hudglattende virkning. Vakuummassagen har en direkte og positive virkning på bindevævet, når det gælder strækmærker og cellulite. Mikrocirkulationen styrkes og giver en behagelig og let følelse i kroppen. Ca. 30 min.

 
Spa actif ocean power til baller og lår (60 min.)
475,-
Mange menneskers hverdag er præget af manglende bevægelse som har negative effekter på bindevævet. I centrum for Bodyforming-behandlingen er skønhedsmuddret, der med sit store inhold af mineraler som.f.eks. kisesyre, kalium, magnesium samt sporelementer har en langvarig hudglattende virkning. Vakuummassagen har en direkte og positive virkning på bindevævet, når det gælder strækmærker og cellulite. Mikrocirkulationen styrkes og giver en behagelig og let følelse i kroppen. Ca. 50 min.

 
Spa actif ocean power til ryggen (50 min.)
475,-
I centrum for denne behandling er skønhedsmudderet med sit store indhold af mineraler som f.eks. kiselsyre, kalium, magnesium samt sporelementer. Behandlinger renser huden som et velgørende havbad. Mikrocirkulationen øges, hvilken giver en skøn følelse i kroppen. Behandlingen er velegnet til at løsne spændinger og fjerne urenheder i huden på ryggen. Ca. 40 min.

 
Sommerbehandling (90 min.)
995,-
Sanselig, sommer behandling. Oplev en skøn, forfriskende sommerbehandling, der forkæler dine sanser og gør din hud silkeblød. I vores sommerbehandling får du både en rensende kropspeeling, en afslappende massage og en forfriskende ansigtsbehandling. Vi starter med en forfriskende kropspeeling, som fjerner de døde hudceller og giver huden en strålende og mere ensartet glød. Derefter får du en afslappende massage, der smelter spændinger væk - olien giver huden næring og nyt liv. Til sidst får du en forfriskende ansigtsbehandling med kølende og forfriskende ansigtsmassage. Gør dig klar til sommerferien i klitmøller spa - forkæl dig med denne behandling ca. 80 min.

 
Forkælelse til 2 (75 min.)
1850,-
En skøn oplevelse for dig og en du ønsker at blive forkælet med. I starter med 60 min. i vores spa område hvor I frit kan benytte saunaer, spa og dampbad. Der bliver serveret en smoothie og lidt snacks, vand og te. Derefter får i en 20 min. ryg massage med efterfølgende mini ansigtsbehandling som består af rens, peeling og maske. Mens masken virker masserer vi jeres fødder og afslutter med en ansigtsmassage. Vi har alt hvad I skal bruge for at gøre jer klar efter behandlingen. Alt I skal medbringe er badetøj. Behandlingen indeholder: 2 x 60 min. behandling samt 60 min. i spa med snacks og smoothie for to personer. Kan ikke bookes online kontakt os venligst.

 
Varmende eftrårs/vinterbehandling (90 min.)
995,-
Skøn og sanselig vinterbehandling. Prøv denne helt unikke varmende behandling: Du bliver lagt på et blødt leje af hø, som afgiver naturlige essentielle olier, som lindrer smerter og styrker systemet. En rensende og foryngende alge maske bliver påført kroppen - mens masken virker bliver dine hænder og fødder pakket ind i lune pakker med kirsebærkerner. Du oplever en skøn aromatisk damp, efterfulgt af den skønneste ansigtsbehandling samt ansigtsmassage med fløjlsbløde bevægelser, der styrker blodcirkulationen og opløfter ansigtets muskler. Behandlingen afrundes med 15 minutters afstressende rygmassage. Forkæle dig selv med denne unikke og skønne behandling mærk varmen og mærk dig selv. ca. 80 min.

 
Forfriskende Forårs/Sommerbehandling (90 min.)
995,-
Selvom vinteren måske ikke har været lang og hård, så har den alligvel været hård for krop og sjæl. Forkæle dig selv med en lækker forårsbehandling. Vi har manglet lys og varme og vores hud er blevet bleg, tør og kedelig efter vinterens kulde og mørke. Denne her behandling er med til at fylde din hud med sunde vitaminer og fugt. Nyde en halv time i vores dejlige jacuzzi hvor du bliver forkælet med en smoothie og en tur i bruseren med vores yndlingskropspeeling, så din krop er blød og modtagelig for den kommende behandling. Vi starter med fjerne død hudceller på dine fødder og pakker disse i fodmaske og parafin. Herefter er din hud klar til at blive masseret ind i en kropsmaske. Bagefter bliver du pakket ind. Denne kur gør, at huden bliver fugtet og næret i dybden og samtidig befriet for døde hudceller. Imens indpakningen virker, får du en exspress ansigtsbehandling. Herefter får du dybdegående massage i en halv time, som virker afslappende og afstressende på ryg og fødder. (behandlingen er også god om sommeren) Ca. 90 min.

 
Meditation/yoga/aroma terapi (60 min.)
250,-
Meditation og aroma terapi med åndedrætsøvelse og æteriske olier fra doTerra. Vi arbejder med frigørelse af uønsket følelser, håndterer følelsesmæssige blokeringer, støtter gennem sorg, angst, fortvivelse og tristhed og du giver slip på det „gamle“ og indånder „nyt“. Vi servere isvand, frugt og snacks. Kan ikke bookes online, kontakt os venligst. Ca. 1,5 timer

 

Ansigtsbehandlinger

Klassisk ansigtsbehandling inkl. dybderens (60 min.)
595,-
Klassisk ansigtsbehandling med hudanalyse så vi kan tilpasse behandlingen til hudens behov. Damp, dybderens (fjerne urenheder), peeling, maske og afsluttende ansigts-, hals- og decolletémassage. ca. 50 min.

 
Express Ansigtsbehandling (40 min.)
395,-
Express ansigtsbehandling med hudanalyse så vi kan tilpasse behandlingen til hudens behov. Rens, peeling, maske og afsluttende ansigtsmassage ca. 30 min.

 
Ansigtsbehandling inkl. dybderens "Botanique" (60 min.)
595,-
Nyd vores grønne ansigtsbehandling. Hvor vi har fokus på produkter uden parfume og parabener, derudover er serien også vegansk. Rens, Peeling, Damp, Dybderens (fjerne urenheder), Maske og afsluttende ansigtsmassage

 
Express ansigtsbehandling "Botanique" (45 min.)
395,-
Nyd vores grønne ansigtsbehandling. Hvor vi har fokus på produkter uden parfume og parabener, derudover er serien også vegansk. Rens, peeling, maske og afsluttende ansigtsmassage. Ca 30 min.

 
Øjenlifting de luxe med energetisk øjenmassage (30 min.)
395,-
Behandling af øjne med Anti-Age produkter samt øjenpads gel-liftant og energetisk øjenmassage. Massagen har en dybt afspændende virkning og og de aktive virkstoffer indlejres dybt i huden. Skaber en langvarig frisk hudfølelse. Fine linier glattes med synlig effekt. ca. 20 min.

 
Masque Mer et Beauté (40 min.)
395,-
Thalasso terapi for ansigtet. En mild „brise fra havet“ får huden til at stråle. Modvirker aftagende spændstighed, strammer op og glatter huden. „Afslappende“, beroligende og fugtgivende maske. Kan også påføres på øjne. ca. 30 min.

 
Mesoterapi (90 min.)
1650,-
Meso behandlingen udføres med specielle teknikker, som vi skræddersyer efter behov, med hjalp af en skinpen bliver serummet arbejdet i hudens 2. lag. Allerede efter første behandling vil du se en forbedring på ar og fine linjer. Selv en grå og trist hud får sin ungdommelige glød. For at opnå bedst mulig resultat og holde et sundhedsmæssigt højt niveau, er der en række forholdsregler du skal følge. Dagene op til din behandling skal du undgå: •Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier •Indtagelse af blodfortyndende medicin •Indtagelse af alkohol eller andre rusmidler 24 timer før din behandling. Kontraindikation: •Graviditet •Trombose •HIV – smitte •Feber •Hæmofili (bløder) •Immunsygdomme Ca. 90 min. Prisen er fra 1650 kr. -2500 kr. p behandling

 
Ansigtsbehandling "White science" (90 min.)
995,-
Den behandling er rettet til dem hvor huden i ansigtet blevet ujævn med brune pletter og plamager. Brune pletter eller pigmentforandringer opstår hvis hudens naturlige farvestof, melanin, begynder at klumpe sig sammen. De viser sig som mørke pletter på hudens overflade, hvilket giver huden et skjoldet og ujævnt udseende. Behandlingen består af: Rens ansigt, hals og decolleté, enzym peeling, "anti-spot-serum", maske med "Brigthning activator" afsluttende krem. Behandlingen gør hudens pigmentering mere jævn og ensartet. Blødgør og beroliger huden, styrker collagenproduktionen og gør huden mere fast, stimulerer hudens cirkulation og forbedrer dermed cellefornyelsen, har en kraftig antioxidant effekt,og giver en frisk, strålende og levende teint. Ca. 90 min.

 
Teenage ansigtsbehandling (60 min.)
495,-
Den perfekte behandling til dig med uren hud. I teenage årene er der ofte en del problemer med huden. Vi starter altid med en hudanalyse og skræddersyer behandlingen lige præcis til huden behov. Behandlingen starter med rens, peeling, damp, dybderens (fjerne urenheder) beroligende maske og afsluttende pleje. Udover huden bliver behandlet, for du oplyst, hvad det er godt for din hud g hvordan du nem behandler huden ordentlig efterfølgende. Ca. 50 min.

 

Negle

Forstærkning af naturnegle (60 min.)
525,-
Forstærkning af din egen negle med gele, uden kunstig forlængelse, french-manicure, farvet gele eller pynt vil beregnet med 50 kr. ekstra Ca. 60 min. Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Gele negle ny sæt (90 min.)
625,-
Forlængelse af negle med tip og gele, french-manicure, farvet gele eller pynt vil beregnet med 60 kr. ekstra ca. 1,5 timer Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Opfyldning af gelenegle (60 min.)
425,-
Opfyldning af gelenegle, french-manicure, farvet gele eller pynt vil beregnet med 60 kr. ekstra ca. 1 time Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Babyboomer nyt sæt (90 min.)
675,-
Forlængelse af negle babyboomer look ca. 1,5 timer Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Opfyldning af babyboomer (60 min.)
575,-
Opfyldning af gelenegle babyboomer look ca. 1 time. Det er i øjeblikket lukket for tilgang af nye kunder, kontakt os venligst.

 
Reperatur (20 min.)
65,-
Reperatur af en negl

 
Manicure med UV-polish (45 min.)
395,-
Behandling med UV-polish ca. 30 min.

 
Manicure med alm. neglelak (30 min.)
295,-
Manicure inkl. lakering

 
Aftagning af gelenegle (30 min.)
175,-
Aftagning af gelenegle

 
Farve, fransk eller pynt ifm opfyldning/ny sæt negle (0 min.)
60,-


 

Fodbehandlinger

Pedicure (40 min.)
350,-
Behandling består af et fodbad, fjernelse af hård hud med fodfile (ikke fodpleje) samt afsluttende pleje. ca. 30 min. Der kan tilkøbes lakering til 50 kr.

 
Pedicure med UV polish (50 min.)
495,-
Behandlingen består af fodbad, fjernelse af hård hul med fodfile (ikke fodpleje) UV-Polish (langtid, lyshærdet lak) afsluttende pleje. ca. 45 min.

 
Lakering af negle ifm pedicure (10 min.)
50,-


 

Voks

Underben (30 min.)
300,-
Hårfjernelse med voks underben OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Hele ben (60 min.)
500,-
Hårfjernelse med voks hele benet OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Axil (armhule) (15 min.)
200,-
Hårfjernelse med voks hele i armhulen OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Bikini (30 min.)
250,-
Hårfjernelse med voks hele i bikini område OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Brazil (60 min.)
475,-
Hårfjernelse med voks hele intim område OBS Håret skal være min. 0,5 mm langt

 
Ansigt, hænder, fødder (20 min.)
100,-
Hårfjernelse med voks i ansigt, hænder, ør, næse. Prisen er fra 100 kr. alt afhængig hvor meget det skal fjernes

 
Ryg (30 min.)
475,-
Hårfjernelse med voks ryg

 
IPL Axil (20 min.)
200,-
Hårfjerning med IPL (intenst pulseret lys) i armhulen. IPL er en hurtig og effektive måde at fjerne hår på. Hvordan virker IPL behandling? Ved IPL behandling passerer en lysstråle ladet med energi ned gennem huden. Lysstrålen er begrænset, så den kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når lyset rammer hårstrået, overføres energien fra strålerne til håret, sådan at håret brænder. Strålevarmen herfra ødelægger herefter den omgivende hårsæk og rod. Det brændte hår vil vokse ud og falde af indenfor et par dage til uger afhængigt af hvor på kroppen, det sidder. Ca. 5-10 Behandlinger nødvendig

 
IPL behandling af Bikini linjen (20 min.)
200,-
Hårfjerning med IPL (intenst pulseret lys) af bikini-linjen. IPL er en hurtig og effektive måde at fjerne hår på. Hvordan virker IPL behandling? Ved IPL behandling passerer en lysstråle ladet med energi ned gennem huden. Lysstrålen er begrænset, så den kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når lyset rammer hårstrået, overføres energien fra strålerne til håret, sådan at håret brænder. Strålevarmen herfra ødelægger herefter den omgivende hårsæk og rod. Det brændte hår vil vokse ud og falde af indenfor et par dage til uger afhængigt af hvor på kroppen, det sidder. Ca. 5-10 Behandlinger nødvendig

 
IPL behandling af ansigt (30 min.)
200,-
Hårfjerning med IPL (intenst pulseret lys) i ansigtet. IPL er en hurtig og effektive måde at fjerne hår på. Hvordan virker IPL behandling? Ved IPL behandling passerer en lysstråle ladet med energi ned gennem huden. Lysstrålen er begrænset, så den kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når lyset rammer hårstrået, overføres energien fra strålerne til håret, sådan at håret brænder. Strålevarmen herfra ødelægger herefter den omgivende hårsæk og rod. Det brændte hår vil vokse ud og falde af indenfor et par dage til uger afhængigt af hvor på kroppen, det sidder. Ca. 5-10 Behandlinger nødvendig

 

Vipper

Farvning af Vipper (30 min.)
150,-


 
Farvning af Bryn (30 min.)
150,-


 
Retning af Bryn (15 min.)
100,-


 
Lashlift/vippebuk inkl. farvning (60 min.)
425,-
Permante lashlift/vippebuk inkl. farvning af vipper. ca. 45 min. Lash lift holder ca 4-6 uger afhængig af dine vippehårs struktur, deres levetid og hvor meget dine vipper gror. Lahlift holder effekten på vippen til den falder af og erstattes af en ny. For at pleje dine vipper anbefales det at du plejer dine vipper med en vippe serum for at bevare styrke til dine vipper. Når du har fået lavet Lashlift/vippebuk så er det vigtigt at du følger plejeanbefalingerne for optimal pleje af dine vipper. De første 24 timer efter behandlingen skal du undgå makeup og makeupfjerner, vand og svede på og omkring øjnene ikke gå i sauna, dampbad eller svømmehal.

 
Farvning af vipper og bryn inkl. retning (45 min.)
350,-


 
Browlamination (60 min.)
425,-
Brow-lamination er en semi-permanent behandling til bryn hvor man udglatter og løfter sine brynhår. Resultatet kan varierer alt efter din bryn type/tilstand - og længde, derfor kan ikke alle få det sammen resultat. Behandling er inkl. retning og farvning af bryn. Ca. 60 min.

 
Henna brows (60 min.)
395,-
Få smukke bryn hurtig og nemt. Henna Brows er en skånsom måde at få smukke øjenbryn. Henna Brows er en behandling hvor vi farver bryn og huden. Det holder ca. 2-4 uger på huden og 3-6 uger på hårene, alt afhængig af hud- og hårtype. Behandlingen består af opmåling, farvning og retning af bryn. Ca. 50-60 min.

 

Adgang til spaområde

Adgang (150 min.)
350,-
Nyd 2 timer spa som består af dampbad, sauna, jacuzzi og hvileområde. Det er vand, kaffe, te og alt du skal brug for gå i bad. Der kan lejes håndklæder og badekåbe til 40 k. p. del Der kan tilkøbes "gør selv-pleje" såsom kropspeeling, fodbad, hårkur eller ansigtspeeling samt juice, sodavand, vin, øl og snacks i vores minibar. Booke enten kl. 10:30 -12:30/ 13-15 / 15:30-17:30 og angiv antal af personer i kommentarfeltet. Hvis ikke du kan finde plads i online booking ring eller skrive til os.

 
Adgang til spa inkl. frugt og snacks (150 min.)
549,-
Nyd 2 timer spa som består af dampbad, sauna, jacuzzi og hvileområde. Der udleveres badekåbe og håndklæde ved ankomst. Vi serverer 1 glas vin/bobler, frugt og snacks. Der kan tilkøbes "gør selv-pleje" såsom kropspeeling, fodbad, hårkur eller ansigtspeeling samt juice, sodavand, vin, øl og snacks i vores minibar. Booke enten kl. 10:30 -12:30/ 13-15 / 15:30-17:30 og angiv antal af personer i kommentarfeltet. Hvis ikke du kan finde plads i online booking ring eller skrive til os.

 
Saunagus (90 min.)
200,-
Nyde halvandet times saunagus med frosne appelsin, snacks, vand og isterninger samt kropspeeling. Saunagus kan bookes til en gruppe på min. 4 personer. Kan ikke bookes online, kontakte os venligst. Ca. 1,5 timer

 

Permanent Make up

Permanent eyeliner (90 min.)
1500,-
1. Behandling til semipermanente eyeliner ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 1,5 time

 
Permanent make up bryn (135 min.)
2500,-
1. Behandling til semipermanente øjenbryn ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 2 timer

 
Permanent make up læbekontur (105 min.)
2000,-
1. Behandling til semipermanente læbekontur ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 1,5 time

 
Permanent make up læbekontur inkl. shading (120 min.)
3500,-
1. Behandling til semipermanente læbekontur inkl. shading ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter. Permanent make up er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigmenter i det dermale hudlag. Den overfladiske placering af pigmentet vil gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin semipermanente makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkelte hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi vil informere dig om. Ca. 2 timer

 
Permanent make up "touch up"- behandling (75 min.)
1000,-
2. eller 3. behandling til semipermanente øjenbryn, eyeliner eller læber ved brug af REACH- certificerede farver/pigmenter efter 4-8 uger. Ca. 1 timer

 
Tattoo (30 min.)
0,-


 
 
Åbningstider


Mandag
lukket
Tirsdag
9-15:30
Onsdag
9-15:30
Torsdag
9-15:30
Fredag
9-15:30
Lørdag
10-16:00
Søndag
lukket
Efterårsferie alle dage
9-16

 
 
 
 


En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System